• Friss
Fogfehérítés Fogkefe, Kényelmes 6 Mód Válassza ki, Könnyen Touch Elektromos Fogkefe a Kefét az Egyik, 's Fogak(rózsaszín)

Fogfehérítés Fogkefe, Kényelmes 6 Mód Válassza ki, Könnyen Touch Elektromos Fogkefe a Kefét az Egyik, 's Fogak(rózsaszín)

Buyers rating:
HUF 1726.65

Áruk

Az ecset feje készült élelmiszer‑minőségű anyagok biztonságos használatára a szájüregben.6 mód közül lehet választani, de meg lehet változtatni, az ön igényei szerint, valamint segít megőrizni az egészséges szóbeli környezetet.USB töltő kábel, valamint az ecset feje fedelet, hogy a fogkefe kényelmes otthon utazási használni.Egyszerűen érintse meg mélyen, tiszta a vak terület a fogak egészségének védelme érdekében, az íny.Hatékonyan védi a fogíny, elősegítik a parodontális a vérkeringést, valamint csökkenti az esemény a parodontális betegségek.Szolgáltatás : 1. Az ecset feje készült élelmiszer‑minőségű anyagok biztonságos használatára a szájüregben.2. 6 mód közül lehet választani, de meg lehet változtatni, az ön igényei szerint, valamint segít megőrizni az egészséges szóbeli környezetet.3. Hatékonyan védi a fogíny, elősegítik a parodontális a vérkeringést, valamint csökkenti az esemény a parodontális betegségek.4. Egyszerűen érintse meg mélyen, tiszta a vak terület a fogak egészségének védelme érdekében, az íny.5. USB töltő kábel, valamint az ecset feje fedelet, hogy a fogkefe kényelmes otthon utazási használni.Specifikáció : Elem Típus : Elektromos Toothbrush Material : ABSLithium Akkumulátor : 120m Ah (Tartozék) Töltési Módszer : Közvetlen Charging Rated Feszültség : 5 VRated Teljesítmény : 1 WCharge Idő : 8h How kell Használni : 1. Az ecset feje lehet cserélni a tényleges helyzetnek megfelelően.2. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a fogkrém a fröccsenő, tegyen egy kis mennyiségű fogkrémet a kefét használat előtt, majd válassza ki a megfelelő felszerelést, az ön igényei szerint.3. Hagyd a szőrt a formában egy 45 fokos szögben az íny aztán lassan mozgassa a fogkefe, ne nyomja meg a fogkefe nehéz, öblítse le tiszta vízzel után fogmosás.A csomag Lista : 1 x Toothbrush4 x Ecset Head1 x USB Kábel 1 x Ecset Feje Fedelét.

Tulajdonságok

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Lithium Battery:
120mAh (Included)
Charging Method:
Direct Charging
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
1W
Charge Time:
8h
How to Use:
1. The brush head can be replaced according to the actual situation. :
2. In order to prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
3. Let the bristles form a 45-degree angle with the gums and then slowly move the toothbrush, do not press the toothbrush hard, rinse with clean water after brushing. :
Package List:
1 x Toothbrush4 x Brush Head :
1 x USB Cable   :
1 x Brush Head Cover :

A kategória legjobb ajánlatai