• Friss
Vezeték nélküli Egér, Karcsú, Csendes Kattintson az Újratölthető 2.4 G Wireless Egér 1600DPI Mini Optikai Hordozható Utazási Vezeték nélküli Egér, USB Vevőegység PC Laptop Számítógép Mac MacBook (Fehér)

Vezeték nélküli Egér, Karcsú, Csendes Kattintson az Újratölthető 2.4 G Wireless Egér 1600DPI Mini Optikai Hordozható Utazási

Buyers rating:
HUF 1753.65

Áruk

✔ 2,4 GHz-es USB-EGÉR : megszabadulni a kábel, élvezd a szabadságot, hogy a vezeték nélküli egér hozza meg, a Stabil kapcsolat működik távolság akár 10 méter, plug and play. 3 szinten állítható DPI, így késés, illetve fekete öltönyt otthon, iskolában, irodában. ✔ VEZETÉK nélküli EGÉR, AKKUMULÁTOR : Beépített kiváló minőségű újratölthető akkumulátor,töltés bármikor, nem kell, hogy cserélje ki az akkumulátort több.A laptop egér automatikus alvás után 5 percig nem használja, hogy energiát takarítson meg, az lesz újra aktív óvatosan mozgott. ✔ SILENT MOUSE : Néma design,nem kattintások, tökéletes nyilvános helyen, például könyvtárak, kollégiumok, irodák, mások alkalommal,nem kell aggódni, hogy másokat zavarna. ✔ HORDOZHATÓ kivitel : Vékony, kicsi, tárolható a laptop táska könnyen, tökéletes utazáshoz.A szimmetrikus forma, kényelmes, a bal vagy a jobb oldali felhasználók számára. (Az USB-Vevő tárolt alján az egér). ✔ SZÉLES KOMPATIBILITÁS : Compatibable a Windows 10/8/7/XP, Vista, Mac OS.jó választás Laptop Notebook Számítógép PC Mac Book.Megjegyzés : Az USB-vevőegység található thebottom az egér.Hogyan kell használni ezt a vezeték nélküli-egér : 1. Egyszerűen távolítsa el az USB-vevőt thebottom az egér, majd csatlakoztassa az USB-vevő készülék USB-portjához yourcomputer.Akkor kapcsolja be a hálózati kapcsolót vissza a egér, hogy egy secondtime.Amikor az egérmutatót, megjelenik a számítógép képernyőjén, mozgás a wirelessoptical egér, hogy ellenőrizze, ha van érvényes. 2. Ha az egér nem működik, főnök-ról körülbelül 2 órát, mielőtt az egérrel az első alkalommal.megjegyzés : 1. A helytakarékosság, az USB-vevő isstored alján az egér, kérjük, ellenőrizze. 2. A jobbra-balra gombokkal a mouseare egy csendes állami (viszonylag csendes, nem abszolút).A görgőt ismuted, amikor görgetés, de ez úgy hangzik, amikor megnyomjuk. 3. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli egér nyújt apowerful, megbízható kapcsolat a hatótávolsága 10 méter.After2 percig nem használja az egeret, automatikusan alvó, hogy energiát takarítson meg andcan ébresztést kattintva bármelyik gombot. 4. Három DPI szint áll rendelkezésre (800-1200-1600).Minél nagyobb a DPI, a gyorsabb, a kurzor a képernyőn.A csomag Tartalmazza : 1 x újratölthető, vezeték nélküli egér. 1 USB vevő (alján található az egér) 1 x USB töltő kábel 1 x használati utasítás.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai