• Friss
ZJFKSDYX Vezeték nélküli Gaming Billentyűzet, 2.4 G Kapcsolat Surpport Újratölthető RGB LED Háttérvilágítású, Ergonomikus Víz-Ellenálló Mechanikus Érzés Billentyűzet (Fekete)

ZJFKSDYX Vezeték nélküli Gaming Billentyűzet, 2.4 G Kapcsolat Surpport Újratölthető RGB LED Háttérvilágítású, Ergonomikus Víz-Ellenálló

Buyers rating:
HUF 8424.00

Áruk

【Vezeték nélküli RGB billentyűzet】 : A billentyűzet fogad el, innovatív 2.4 G anti-interferencia technológia, amely csökkenti a bemeneti késleltetés a billentyűzet, függetlenül attól, hogy az iroda vagy a játék, lehet hatékony, stabil, gyors válasz.Ugyanakkor a billentyűzet rendelkezik, több mint 10 állítható RGB világítás. (Jelenleg a vezeték nélküli billentyűzet nem támogatja az illesztőprogram beállítás, kérjük, vegye figyelembe,.). 【Vezeték nélküli töltés billentyűzet】 : A billentyűzet rendelkezik egy 1850 m Ah akkumulátor.Ez utóbbi legfeljebb 15 nappal a mindennapi használat során.A teljes feltöltés után használható folyamatosan körülbelül 96 óra (laboratóriumi adatok, a tényleges helyzet, hogy a hibák) csak használja a c-típusú kábel a csomagban, hogy csatlakoztassa a billentyűzet a számítógép eléréséhez töltés. 【Vezeték nélküli csendes billentyűzet】 : A billentyűzet tekinthető olyan csendes, mint lehetséges, különösen, ha összehasonlítjuk egy zajos mechanikus billentyűzet.Minden gombnyomás fog egy lágy hang, amely egy nagyon kellemes gépelés élményét.Soha nem zavarják az embereket, hogy újra!. 【Vezeték nélküli plug-and-play billentyűzet】 : Ha a csatlakozás az első alkalommal, közvetlenül csatlakoztassa az USB-vevőegység alján a billentyűzetet a számítógép, a kapcsolót a tetején a billentyűzet, várni, 10 S, hogy teljes a driver telepítés, akkor a billentyűzet használható simán. (Kérjük, vegye figyelembe : a műveletet a kód, amennyiben a használati útmutatóban, valamint a művelet csak akkor van szükség, ha ez nem áll rendelkezésre.). 【Vezeték nélküli 104 gombos billentyűzet】 : A billentyűzet fogad el, szabványos, 104-kulcs elrendezés, valamint a billentyűzet van felszerelve 12 db multimédia gombok FN+F1-F12, amely javítja a hatékonyságot, a hivatal, illetve a játékokat.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai