• Friss
Állítsunk Szárnysegéd Esetben kiugrik Autós tartó, Markolat, valamint Állvány iPhone 13 [10 ft Csepp Védelem] Vékony hátlapot, Kompatibilis a Mágneses Telefon Tulajdonosok 6.1 Colos (2021) (Törlés)

Állítsunk Szárnysegéd Esetben kiugrik Autós tartó, Markolat, valamint Állvány iPhone 13 [10 ft Csepp Védelem] Vékony hátlapot,

Buyers rating:
HUF 5398.65

Áruk

????HEGY : A Szárnysegéd telefon esetében teszi szerelés a kocsiba, a fájdalom-mentes tapasztalat.Helyezze be a pop-ki-kitámasztó be egy vízszintes szellőző vagy a CD-lejátszó pedig kihangosító szerelés.Vagy használja az acél Állítsunk jelvény tulajdonítanak bármilyen mágneses hegy. ????MARKOLAT : A kitámasztó megszünteti pinky fáradtság, illetve adja, hogy elérjük a legmagasabb sarkából a telefon.Tartsd a kezeid között, hogy kölcsönhatásba lépnek a készüléket, ha egy teljesen új módon. ????RÚGD : Ez az i Phone 13 kitámasztó esetben lehetővé teszi, hogy használja a készüléket, mind függőleges, mind vízszintes nézet mód.A videókat a telefonon főzés közben, az asztalánál ül, vagy fekszik le.Megtekintett videó még soha nem volt egyszerűbb. ????MEGVÉDI : A Szárnysegéd kitámasztó az esetben az i Phone 13 megfelel katonai csepp környezetvédelmi előírások a EXO-D Hatással védett sarokban.Ez segít biztosítani a telefon befektetési biztonságban lesznek. ⚡ VEZETÉK nélküli TÖLTÉS KOMPATIBILIS : az új gyorskioldó kitámasztó, a Szárnysegéd az esetben az i Phone 13 lehetővé teszi, hogy a Qi Vezeték nélküli Töltés.Egyszerűen távolítsa el a kitámasztó azzal, hogy nyilvánosságra hozzuk a lap alján töltse el!.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai