• Friss
【Frissített Verzió】iTODOS Napelem Kompatibilis Kamera Akkumulátor Bottal Fel, Kamera Akkumulátor,11.8 Ft Kültéri Teljesítmény töltőkábel, Állítható Mount (2 Pack, Ezüst)

【Frissített Verzió】iTODOS Napelem Kompatibilis Kamera Akkumulátor Bottal Fel, Kamera Akkumulátor,11.8 Ft Kültéri Teljesítmény

Buyers rating:
HUF 10030.50

Áruk

Egy Panel Kompatibilis a Két Eszköz : A napelem kifejezetten a kamera akkumulátor bottal fel cam,folyamatos tápegységet a kamera, szuper kényelmes, időt takaríthat meg.Vízálló kivitel : napelem felület készült monokristályos szilícium anyag, a keret anyaga alumínium Ötvözetből Anyag,Tökéletes vízálló, por bizonyíték,erős,alacsony, valamint a magas hőmérséklet bizonyíték.Működési feltételek : -5°C 120°F-ig (-20°C-48°C), ne aggódj egyéb jellemzők befolyásolják.Könnyen telepíthető : lehet rugalmas 360 fok beállítása szerint az évszakok, valamint weathers.Nincs több akkumulátor változik, nem több, adapter szükséges.Ugyanakkor, tegyük a tetőn, a fű, a fal vagy egyéb szabadtéri tökéletes hely, 11.8 ft-csatlakozó kábelek is tökéletes csatlakoztassa.Nem kell aggódni a határ a távolság.A csomag Tartalmazza : 2 X Napelem együtt 11.8 ft/3.6 m-es kábel Kamera Akkumulátor Bottal Fel, Kamera Akkumulátor , 2 X 360° biztonságos konzol, 6 X csavarok, 6 X fali horgony. 100% Minőség : Ha nem elégedett, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk kapsz 100% - os teljes vételárat, vagy új csere. 1.Rugalmas Alkalmazkodási a maximális fény expozíció. 2. Időjárásálló, Magas, illetve alacsony hőmérséklet védelem kialakítása. 3. Nagy hatásfokú napelemek. 4. Könnyen telepíthető. 5. 360° - os Fali tartóval.Hogyan telepítsük a Zárójel : .Első gyakorlat három lyuk az a hely, ahol kell telepíteni.Majd tegye a fali horgony benne.Utoljára a csavarokat, a cél az, tartsd meg a csavarokat stabilabb a konzol.A Csomag Tartalmazza : . 2 db Solar panel, valamint 11.8 ft/3.6 m-es kábel Kamera Akkumulátor Bottal Fel Kamera Akkumulátor. 2 x 360°biztonságos konzol. 6 x Csavarokat. 6 x Fali horgony.Figyelem : . 1. Ha a felület tele van törmelékkel, hatással lehet az energia-termelés.Ellenőrizze, hogy a felület tiszta használat előtt. 2. Vannak különböző intenzitású fény különböző weathers, amely hatással lesz az energia-termelés.Kérjük állítsa be, hogy a tájékozódás a napelem-időre, hogy a maximális napozás. 3. Használatakor először,ha a kamera nem kapcsol be egyáltalán, Kérjük, távolítsa el az akkumulátort, majd töltse fel az akkumulátort egy normál USB-hálózati kábel 30minutes ,ellenkező esetben a napelem nem tud dolgozni. 4.Nincs jelzőfény töltés közben ,de látni lehetett, hogy az akkumulátor használat az APP.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai