• Friss
Valódi Bőr tok Sony Xperia 1 iii., [RFID-Blokkoló] Kártya Zsebében Tárca Teljes Védelmet Sokk Abszorpciós Oldalsó Mágnes Állvány Funkció (Sony Xperia 1 iii., Barna)

Valódi Bőr tok Sony Xperia 1 iii., [RFID-Blokkoló] Kártya Zsebében Tárca Teljes Védelmet Sokk Abszorpciós Oldalsó Mágnes Állvány

Buyers rating:
HUF 5397.30

Áruk

【Ritka Genuiue bőr anyag】 - Az Ügy készült prémium minőségű valódi bőr.Rugalmas, tartós, puha TPU belső esetben rendelkezik egy nagy, kettős rétegű védelem a devive olyan, mint megvédeni a telefont a karcolásoktól, ütésektől, lengéscsillapítók, piszok, napi kopás. 【Ritka Genuiue bőr anyag】 - Az Ügy készült prémium minőségű valódi bőr.Rugalmas, tartós, puha TPU belső esetben rendelkezik egy nagy, kettős rétegű védelem a devive olyan, mint megvédeni a telefont a karcolásoktól, ütésektől, lengéscsillapítók, piszok, napi kopás. 【RFID-BLOKKOLÓ】 - használjuk az RFID-blokkoló anyag, védi a kártya személyes adatokat. 【TÖBBFUNKCIÓS】 - (1).Tartalmaz 3-kártya slot, 1 zsebében pénz, cipelni a bankkártya, hitelkártya, készpénz. 【KÉNYELMES A HASZNÁLATA】 - Ez bőrtok csúszik, kényelmesen a zsebedben is elfér a telefon tökéletesen.Ez ad zökkenőmentes hozzáférést biztosít az összes port, valamint a funkciók könnyen (Kamera, Hangszóró, stb.), anélkül, hogy eltávolítaná a helyzet. 【Tökéletes Ajándék】 - Valódi bőrtok egy nagyszerű, tökéletes karácsonyi ajándék a család, barátok, mi is a legjobb szolgáltatást, ha bármilyen probléma az ügyben.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai