• Friss
HMEILI Kard Kard Állvány Állvány Falra Szerelhető Tömör Fa Kés Szamuráj Kard Kijelző Szamuráj Kard Állvány Kard Táblázat Display Állvány (Méret : 2 Szint)

HMEILI Kard Kard Állvány Állvány Falra Szerelhető Tömör Fa Kés Szamuráj Kard Kijelző Szamuráj Kard Állvány Kard Táblázat Display

Buyers rating:
HUF 6412.50

Áruk

Nagyon alkalmas elemek megjelenítése, vagy ha kell képeket tételeket nem, tegye le.Dual-Tier, akkor kijelző 2 kardok.Anyaga : Tömör Fa.Tisztességes falra, a kardok.Mérete : 29cm x 27cm (11.42 inch x 10.63 hüvelyk).Két lyuk a hátsó támogatja.Szép alakú, élénk kép, finom kezelése, sima, kopásálló.Ez biztosítja a jó megjelenés, jó pihen éreztem, a kard, meg tud védeni a tokot, majd a megjelenő elemek is megakadályozza a karcolások.Anyaga : Szilárd Valódi Fa.1-Tier Méret : 29cm * 16cm (11.42 a * 6.3 a)2-Tier Méret : 29cm * 27cm (11.42 hüvelyk * 10.63 hüvelyk)elég Erős általános swords One layer Designed fal : 1. Tedd a körmök a wall2. Két lyuk van vissza a tartót, ahol a köröm illik, miután felvetted a csavarokat a falban.3. Lefagy a kard birtokosa a csavarokat(nem a köröm általában a fórumon, hogy a fal)a szép, Erős, tudja tartani az alapvető szamuráj kard, a középkori kardok.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai