• Friss
Biztonsági Mossa Üveg, LDPE Műanyag Szorítani Üveg Orvosi Címke, Labor, Kémiai, 250ml 8 uncia (3 Csomag)

Biztonsági Mossa Üveg, LDPE Műanyag Szorítani Üveg Orvosi Címke, Labor, Kémiai, 250ml 8 uncia (3 Csomag)

Buyers rating:
HUF 1078.65

Áruk

ˇ ¾Squeeze Üveg¡¿Természetes LDPE (kis sűrűségű polietilén).Az anyag a rugalmasság, a rugalmasság, a hatás, illetve magas hőmérsékletnek ellenálló, nem deformálódik a legtöbb oldószerek. ˇ ¾More Hatékony Munka¡¿ Segít abban, hogy öntözés hatékonyabb, mint a spray palackot.Különösen, a ferde nyak lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az áramlás sokkal jobb, közvetlen a víz, hogy pontosan hova kell menni, kevésbé piszkos, nem ömlött ki. ˇ ¾Measurements¡¿a felszínen A palack skála mark lehetővé teszi, hogy teljes ellenőrzése alatt mennyi vizet megjelent.A test az üveg átlátszó, könnyebb ellenőrizni az anyag vagy folyadék szintjét.Kapacitás : 8ounce (250 ML). ˇ ¾Easy öntözés¡¿A hajlott orr teszi öntözés a növények sokkal könnyebb.Lehetővé teszi, hogy igaz, hogy a bázis a szár, anélkül, hogy maga a növény nedves.Beltéri irodai. ˇ ¾Applications¡¿Nagy tárolására bleach, mosás labor ware, tartsa aceton, hogy a Tetoválás is lehet használni őket, hogy a víz a növények.Tökéletesen öntözés, valamint etetés a növény.Nagy öntözés terrárium, pozsgások, kaktuszok, afrikai ibolya, orchidea, vagy bármilyen más apró cserépben.Csomag : 3 250ml Mossa le az Üvegeket. ?Specifikáció : - Csomag : 3 x 250ml Mossa Üveg.Méret : 6 x17.4cm/ 2.36" x 6.85-as verzióra"(D*H).Anyaga : Műanyag.Szín : Fehér, áttetsző.Kapacitás : 250 ml. ?Jellemzők : Kiöntő vissza lehet vágni, hogy növelje az áramlás a mosás megoldás.Műanyag tetoválás mossa üveg keskeny száj.Készült alacsony sűrűségű polietilén (LDPE), jó rugalmasság, könnyű súly, biztonságos, tiszta skála, kényelmes flow control.Lehet megfeleljen az ön igényeinek használni a kémiai reagensek, de ez is lehet egy erős segítőm, hogy locsolja a virágokat.Mossa le az üveget, ami egy squeeze palack fúvóka.Tiszta laboratóriumi üvegáru, illetve más berendezés.Tele vannak a megfelelő tisztító folyadékok öntjük az eszköz, amit meg kell tisztítani.A csomag Tartalmazza : 3pcs x Mossa Üveg Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, kisebb eltérés miatt kézi mérés. 2.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

Tulajdonságok

Package:
3 x 250ml Wash Bottle.
Size:
6 x17.4cm/ 2.36 x 6.85(D*H).
Material:
Plastic.
Color:
White translucent.
Capacity:
250ml.
? Features:
Spout can be cut back to increase the flow of washing solution. :
Plastic tattoo wash bottle is narrow mouth. :
Made of low-density polyethylene (LDPE), it has good flexibility, light weight, safe, with clear scale and convenient flow control. :
Can meet your needs for using chemical reagents, and it can also be a powerful helper for you to water the flowers. :
Wash bottle that is a squeeze bottle with a nozzle. To clean laboratory glassware and other equipment. They are filled with appropriate cleaning liquids, and poured over the tool that needs to be clean. :
Package Includes:
3pcs x Wash Bottles :
Note:
1.Please allow minor deviation due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

A kategória legjobb ajánlatai