• Friss
Power Rendszerek Prémium Bár Tartozék

Power Rendszerek Prémium Bár Tartozék

Buyers rating:
HUF 7182.00

Áruk

Kiváló minőségű acélból készült, bár a króm kivitelben.Ergonomikus kéz-markolatok texturált részére hozzáadott kényelem, biztonság.Könnyen rögzíthető bármilyen kábelt a gép. 2 év korlátozott garancia.Kábel gép képzést kiegészítő, a sebesség, a gyorsaság, erő, hatalom, futás, foci, kosárlabda, baseball, foci, valamint minden egyéb, a sport, fitness -, súly -, vagy kereszt képzés.Kiváló minőségű acélból készült.Úgy tervezték, hogy minden kábel rendszerek.Az ergonomikus gumi fogásokat vagy recés a nagyobb kényelem érdekében.A prémium Kábel Mellékletek vagy az összes készült kiváló minőségű acél matt nikkel kivitelben.Rács lehetővé töményebb, mozgalom, mint egy kötél mellékletet.Ergonomikus Termoplasztikus Gumi handgrips vagy texturált a nagyobb kényelem érdekében.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai

Titán Állványra Szerelt Izom Roller | X3 Sorozat
  • Friss
vásárlói vélemény:

Titán Állványra Szerelt Izom Roller | X3 Sorozat

Mount bármilyen magasságban a hatalom rack.Könnyen különíteni nehezen elérhető izomcsoportokat.Minden roller két minőségi játékossal.Illik X3 Sorozat Teljesítmény Állványok.

HUF 7194.15
Body-Solid Nylon Fej Heveder
  • Friss
vásárlói vélemény:

Body-Solid Nylon Fej Heveder

Használja a szabad súlyok, vagy a csigák.Extraerős Dgyűrű.A képzés a contact sport.A termék Leírása Ajánlott bármely sportoló, de kifejezetten azok a sportok, a TestSzilárd Es

HUF 4718.25