• Friss
WerkWeit Szalag, Lemez, a Sarokcsiszoló 5Pack 4 Festék Eltávolító Lemez Sztriptíz Kerék Festék Evő Lemez Poli Szalag, Lemez, Kerék, Festék, Rozsda, valamint az Oxidáció Eltávolítása Tiszta Sarokcsiszoló (4 x 5/8)

WerkWeit Szalag, Lemez, a Sarokcsiszoló 5Pack 4 Festék Eltávolító Lemez Sztriptíz Kerék Festék Evő Lemez Poli Szalag, Lemez,

Buyers rating:
HUF 9922.50

Áruk

【ANYAG】Ez a festék eltávolítás lemezt használ, üvegszálas háló, mint egy hordozó, használja gyanta elasztomerek, hogy csatolja éles csiszolóanyagok, hogy az üvegszálas háló határozottan .Amikor polírozás, nagy sebességgel, a festék, rozsda eltávolító nem esik le, ami azt jelenti, hogy tartós, erős. 【Széles KÖRBEN HASZNÁLJA】Festék eltávolítás kerék segítségével lengyel a felület acél, műanyag, új optikai termékek, kő, beton, stb.Nagyon alkalmas a polírozás a komplex felületek, vagy mély lyukak különböző fémek, vagy nem-fémek, különösen alkalmas egyenetlen felület oldal csiszolás. 【ELŐÍRÁSOK】Átmérő : 4"/100mm; Lyuk : 5/8"(16mm); Color : Purple; Maximális Sebesség : 12500 RPM. 【HATÉKONYSÁG】Daráló koptató kerék lemezek távolítsa el a festék, vagy a rozsda károsítása nélkül, az eredeti felület gyorsan.Kevesebb a por, alacsony zajszint. 【Gondtalan értékesítés Utáni Szolgáltatás】Werk Weit rendelkezik, barátságos értékesítés utáni szolgáltatás.Ha ez a rozsda, festék, szalag, kerék lemezek nem felelnek meg az elvárásoknak,vagy ha bármilyen kérdése van a termék, bátran ossza meg velünk, pedig mi mindent megteszünk, hogy megoldja a problémákat.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai